Tegenwoordig is het eenvoudig om speciale momenten in het leven vast te leggen en deze te delen met vrienden en familie. Veel mensen hebben echter niet de mogelijkheid om hun oude videobanden, foto’s of zelfs oudere super 8- of standaard 8-films om te zetten naar digitale bestanden, waardoor het delen en bewaren van de oude films of foto’s moeilijk wordt. Wij van LuuksMedia zijn gespecialiseerd in het omzetten van videobanden, foto’s en 8mm-films en andere dragers. Zo zorgen we ervoor dat u simpel via de pc, televisie of mobieltje weer snel en gemakkelijk uw momenten kunt delen met anderen.

Digitaliseren? Hierom!

Het omzetten van oude media naar digitale media is een simpele manier om een ​​back-up te maken van audiovisuele gegevens zodat deze veilig kan worden bewaard (uiteraard zonder kwaliteitsverlies) en dat het weer makkelijker wordt om ze te laten zien, bijvoorbeeld op uw smartphone.

Het is nog niet te laat…

Hoewel sommige mensen denken dat hun films, foto’s of dia’s te oud zijn om te digitaliseren, kunnen wij meestal nog voor een verrassing zorgen. Vaak worden familiefilms opgeslagen in een doos onder het bed, op zolder of in een kledingkast. Hoewel deze omgevingen niet ideaal zijn, kunnen we 9 van de 10 keer wij de beelden alsnog probleemloos digitaliseren.

In deze moderne tijd hebben maar weinig mensen nog apparatuur die nodig is om de oude beelden te bekijken die op een 8mm filmrol videoband of dia’s zijn opgeslagen. Denk hierbij aan een filmprojector, een videocassette recorder VCR of een camcorder. Uw herinneringen blijven waarschijnlijk dan voorgoed in de bekende schoenendoos…

Wij kunnen voor uw films en foto’s weer een nieuw leven geven. Zo kunt u uw oude tijden weer herleven, wat is er tenslotte mooier dan na 30 jaar weer uw opnames te kunnen zien.